Archiv článků

INGRID Z.

Zatím jsem vyzkoušela dětský heřmánkový krém a hned si ho zamilovala. Něco úžasného voňaveho a nádherně se vstřebává! Opravdu po tom co jsme vše vyzkoušeli nemá konkurenci. Děkuji
Celý článek

LENKA Š.

Chci Vám poděkovat za ten výjimečně jemný, úžasný a skvělý balzám na vlasy - konečně  se bez škubání vlasů rozčešu! Opravdu zázrak. Bez silikonů se mi to dosud žádným balzámem, či kondicionérem vyřešit nedařilo. Až teď Vaším, s láskou dělaným balzámem. On, i ostatní Vaše výrobky...
Celý článek

MICHAELA K.

S deodorantem jsem spokojená, šampon hezky myje a vlasy jsou po něm krásné, není potřeba kondicionér.
Celý článek

TOMÁŠ C.

Vyzkoušeli jsme Vaše dárečky a pěnu do koupele. Krásně to voní a člověk se potom lépe cítí. Také deodoranty nádherně voní. Zbytek věcí ještě nebylo vyzkoušeno, ale zatím velká spokojenost.
Celý článek

LENKA ŠO.

Dobry vecer,musim Vam napísať,ze vaše čistiace prípravky na tvar du to najlepsie co som kedy mala (a to som toho vyskúšala hodne)-levandulova voda je maly zázrak-tvar ma napnutú,sviežu a kvetinový odlicovac je uplne úžasný,olejový,presne na moju suchu plet. Sampon som este nevyskúšala ale...
Celý článek

ANDREA T.

Dekuji Vam za bajecne vyrobky. Balzam na rty je tak nadherne vonavy. Stejne jako kvetinove mleko. Mockrat Vam dekuji a brzy se zase ozvu.
Celý článek

TERÉZIA S.

Šampón príjemne vonia. Dobre umyje vlasy a vôbec netreba kondicionér, pretože sa vlasy skvelo rozčesávajú.
Celý článek

MICHAELA F.

Děkujeme moc. Krém na opruzeniny na kůži krásně taje a je to dost možná nejlepší krém, který jsme proti opruzeninám zatím zkoušeli.
Celý článek

LEA K.

Jakože kosmetika fakt super. Jsem docela náročná a tohle mě dost překvapilo. Nejvíc mě asi dostala levandulová voda a ten fluid. Velké díky.
Celý článek

TIP!

Peelingové i klasické mýdélka nebo šumivé srdíčka do koupele je možné také vyrobit na zakázku jako dárek (zvolíte si vlastní barvu, vůni a další ingredience), nebo také pro různé příležitosti (svatby, oslavy, svátky apod.). Stačí mne kontaktovat a domluvit se. Také je možno kosmetiku ozdobit originálním, ručně malovaným kolíčkem s motivem dle výběru kosmetiky.