Archiv článků

Karla F.

Prací gel krásně voní a pere parádně. Šampony jsou skvělé. Jak jsem si zvykla, tak jiné už nee. Děkujííí.
Celý článek

Jana M.

Rakytníkové placičky jsou moc fajn. Pusu mám jak mimino. Tělové mléko krásně voní, hned se vsákne - což přesně potřebuji a vyživuje skvěle. Velké díky!
Celý článek

Aneta A.

Pleťová levandulová voda je opravdu skvělá. Kopřivový šampon moc nepění, ale snad si brzy zvyknu. Už se těším, až vyzkouším další produkty.
Celý článek

Lucie F.

Dobrý den. Musím říct, že jsem zatím se vším naprosto spokojená. Pleťová voda je naprostá bomba, stejně jako pleťová maska. Sprchový gel je opravdu jemný a nevysušuje pokožku, mléko nádherně voní a intimní gel nijak nedráždí. Ještě jednou moc děkuji i za ty srdíčka do koupele, brzy je také...
Celý článek

Pavlína K.

Moc děkuji za měsíčkový sprchový gel, syn po něm má krásně jemnou pokožku a zdá se mi že zabírá i na ekzém.
Celý článek

Helena V.

Sérum na vlasy je fakt super. Kořínky jakoby obalí a prokrví vlasovou pokožku. Děkuji
Celý článek

PROSTĚ ELIŠÁK

Zdravím, tak vše odzkoušené a super :o)) Nejvíc mi vyhovuje pleťová voda a krém anti-aging, ten je parádní. Jak jste docílila že voní po žvýkačkách? Gel intimní taky dobrý a u šamponu než si zvyknu že nepění, tak to bude též dobré :o)) Zatím moc děkuji.
Celý článek

MICHAELA D.

Dobrý den, včera som vyskúšala žihlavový šampon a levandulový sprcháč, len mi ten šampon moc nepení..inak sprcháč super aj srdiečka do kúpele, to testoval manžel. Ďakujem.
Celý článek

Eva R.

Relaxační koupel s bylinkami je opravdová pecka!! Dávám si ji po cvičení a není nic lepšího. Svaly uvolní a vůně levandue je tak omamná, že to ani nejde popsat. Navíc ty bylinky...a ještě i kůže je pak krásně jemná a ani se nemusím natírat. Super!
Celý článek

Žaneta D.

Výrobky jsou úžasné. Jedině co mi moc nesedlo je zubní pasta. Zbytek je super! dcera miluje tu koupel! Jak tam viděla princeznu a třpytky nechce nic jiného . Ale použiváme to jako sprchový gel. Setra miluje tu šalvějovou vodu.
Celý článek

TIP!

Peelingové i klasické mýdélka nebo šumivé srdíčka do koupele je možné také vyrobit na zakázku jako dárek (zvolíte si vlastní barvu, vůni a další ingredience), nebo také pro různé příležitosti (svatby, oslavy, svátky apod.). Stačí mne kontaktovat a domluvit se. Také je možno kosmetiku ozdobit originálním, ručně malovaným kolíčkem s motivem dle výběru kosmetiky.