Archiv článků

Kamila M.

Dětský heřmánkový krém je opravdu úžasný. Malý je po něm jemný jako samet a zahojil nám i suché fleky. Když jej po kurzu plavání s ním namažu, tak jej musím půjčit i ostatním maminkám, protože provoní celou šatnu.
Celý článek

Jana N.

Tak prací gel je fakt super, pere skvěle. Hydratační krém je ze začátku mastnější, ale když se vsákne, tak pleť je krásně hebká. Šampon je taky super a krásně voní. Tuhý deo taky krásně voní, jen dělá trochu fleky, takže budu používat jen na světlejší oblečení. Jsem spokojená, děkuji.
Celý článek

Lucie H.

Skvělá komunikace, výrobky krásně voní, mají velmi příjemnou strukturu. Jsem moc spokojená. Děkuji
Celý článek

Ivan J.

Šampony parádně voní, vůbec se mi to nechce z té hlavy ani oplachovat. Díky, super.
Celý článek

Jana O.

Ivetko,musím tě moc pochválit,vyzkoušela jsem všechny výrobky,co jsem si od tebe brala a obrovská spokojenost!
Celý článek

Magdaléna D.

Levandulový deodorant je skvělý. Krásně voní a opravdu se tolik nepotím. Jako kojící maminka jsem ráda, že mimčo nemusí čichat nějaké uměliny a také je super, že je ve spreji.
Celý článek

Lucie K.

Klobouk dolů. Šampon je opravdu super a pleťová voda ani nemluvě. Moc děkuji
Celý článek

Veronika M.

Tak jsem zkoušela pastu a jsem naprosto nadšená..přesně takovou jsem hledala.. používáme jen přírodní pasty, ale tato je skvělá...Heřmánkový šampon krásně voní a skvěle umývá. Kamarádka je z čistící masky nadšená. Šampon příjde na řadu dnes.. ale voní tak nádherně že je ho škoda. Šířím Vaši...
Celý článek

TIP!

Peelingové i klasické mýdélka nebo šumivé srdíčka do koupele je možné také vyrobit na zakázku jako dárek (zvolíte si vlastní barvu, vůni a další ingredience), nebo také pro různé příležitosti (svatby, oslavy, svátky apod.). Stačí mne kontaktovat a domluvit se. Také je možno kosmetiku ozdobit originálním, ručně malovaným kolíčkem s motivem dle výběru kosmetiky.