Archiv článků

Lucie H.

Dobrý den, moc vás chválím za ty výrobky, ta pleťová voda je perfektní, to se nedá srovnat s těmi z drogerie, sprchový gel taky výborný i ten dětský, krásně voní. Jsem moc spokojená.
Celý článek

TĚŠTE SE NA NOVINKY!

V brzké době se můžete těšit na vanilkovo-skořicové tělové mléko, květinové tělové mléko, relaxační bylinkovou sůl do koupele,tuhý pomerančový deodorant a dětský heřmánkový krém.
Celý článek

STAŇKA S.

Šampon kopřivový je úžasný,měla jsem ho sice párkrát,ale je bezvadný. Malé jsem umyla vlasy zatím jednou,a superně se leskly. I ty balzámy na rty jsou skvělé. Děkuji
Celý článek

Kristýna H.

Velké díky!! Ke všemu pořád čichám a nemůžu se dočichat, tak krásně kosmetika voní čistou přírodou, jako bych byla někde na rozkvetlé louce!! moc děkuji!!
Celý článek

TIP!

Peelingové i klasické mýdélka nebo šumivé srdíčka do koupele je možné také vyrobit na zakázku jako dárek (zvolíte si vlastní barvu, vůni a další ingredience), nebo také pro různé příležitosti (svatby, oslavy, svátky apod.). Stačí mne kontaktovat a domluvit se. Také je možno kosmetiku ozdobit originálním, ručně malovaným kolíčkem s motivem dle výběru kosmetiky.