Archiv článků

LUCIA Z.

Šampón s d-panthenolom musím uznať, že je to konečne šampón, ktorý ma zbavil mojho trápenia s vlasmi a nechcem už žiadný iný . Ďakujem
Celý článek

MAGDALÉNA D.

Koupelový dětský olej je naprosto luxusní. Krásně voní...a to složení!! Prostě super
Celý článek

MÍŠA S.

Dobrý den, šampony jsou super. Již se těším až příště vyzkoužím ten s aloe a balzám na suché vlasy.
Celý článek

TEREZA K.

Pořídila jsem si více produktů, ne všechny jsem již stihla vyzkoušet, ale ty, které ano, jsou fantastické. Zejména mne pak nadchl gel na praní a pomerančový deodorant. Manžel se cítí lépe díky séru na vlasy a koupel si nyní mohou díky přípravkům s kvalitním obsahem užít obě naše děti.
Celý článek

Iveta S.

Jsem spokojená. Pomerančové deodoranty moc hezky voní a vydrží celý den.
Celý článek

Lubica S.

Čistící maska super, zubní pasta super, anti-aging krém super, stíny super. Jen mi vadí šampon, že moc nepění, tak snad si zvyknu. Moc děkuji
Celý článek

Jana P.

Hydratační krém je fakt super. Konečně krém, co sedí na moji suchou pokožku. Fluid jsem dala sestře, protože má zase mastnější a ta je také velmi spokojená. Děkujeme.
Celý článek

Romana D.

Ještě jednou moc děkuji, balzám je super, šampon také a zbytek jsem ještě neměla čas vyzkoušet, ale už se těším, voní vše úžasně.
Celý článek

Eva K.

Zdravím Vás. Levandulový sprcháč a pleťovka jsou fakt bezvadné. Pleťovkou se i odličuji. Všechno tak krásně voní. Jinou šumivku než od Vás již nechci. Miluju si dát večer koupel s dvojkou vína a na Vaši šumivou bylinku prostě nic nemá. Chystám se i na tu sůl. Už se těším na další výrobky.
Celý článek

TIP!

Peelingové i klasické mýdélka nebo šumivé srdíčka do koupele je možné také vyrobit na zakázku jako dárek (zvolíte si vlastní barvu, vůni a další ingredience), nebo také pro různé příležitosti (svatby, oslavy, svátky apod.). Stačí mne kontaktovat a domluvit se. Také je možno kosmetiku ozdobit originálním, ručně malovaným kolíčkem s motivem dle výběru kosmetiky.